Ontwikkeling
Bent u op zoek naar een optimaal installatieconcept? Ipero schrijft een technisch en economisch advies op maat. Ook ontwikkelt Ipero haalbaarheidsonderzoeken en modellen voor software of energiekosten.

Ontwerp
Ipero is gespecialiseerd in de ontwikkeling van installatieontwerpen. Op basis van capaciteitsberekeningen, principeschema’s en een slimme combinatie van installatiecomponenten, ontwerpt Ipero een klimaatinstallatie met een optimale prestatie.

Opstart en optimalisatie
Helaas komen ze vaak voor: klachten over klimaatinstallaties. Ipero is expert in energiebesparingstrajecten en het oplossen van comfortklachten. Met een analyse van de knelpunten, een plan van aanpak, een uitvoeringstraject en controlewerkzaamheden worden de klachten verholpen. Om opstart problemen en klachten te voorkomen heeft Ipero zich ook gespecialiseerd in het begeleiden van het opstarten van installaties. Inspecties en het nauwkeurig testen van software worden dagelijks door Ipero verzorgd. Ook verzorgt Ipero monitoring- en evaluatieprojecten of de levering van de wettelijk verplichte rapportages.

Second opinion
Wilt u een second opinion? Ipero voert second opinions uit voor installatieontwerpen en reeds  gerealiseerde projecten.

Ipero laat installaties gegarandeerd goed werken